miercuri, 11 aprilie 2012

Bilute de cacao (de post)



Aceasta reteta este preluata de la Andreea Dianu careia ii multumesc...au iesit foarte bune!

Ingrediente:

- 200 gr zahar
- 500 ml apa
- 1 cana si jumatate nuca macinata
- 430 gr biscuiti simpli
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 1 lingurita esenta de rom
- cacao
- zahar pudra

Mod de preparare:


Punem apa cu zaharul pe foc pana se face un sirop si adaugam esentele de vanilie + rom si lasam la racit.
Nuca si biscuitii se macina.
Intr-un vas mai mare punem siroul de zaharul si adaugam treptat biscuitii si nuca si amestecam bine pana se incorporeaza tot.
Din aceasta compozitie se formeaza bilute care se dau prin cacao si apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Mi-au iesit peste 30 de bilute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu