Ingrediente:
- 250 gr faina
- 1 plic praf de copt
- 150 gr zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 1 cana de apa(250 ml) calduta
- 30 ml ulei
- 1 lingurita esenta vanilie
- 1 lingurita de cacao
- zahar pudra
Mod de preparare:
Punem intr-un bol zaharul+zaharul vanilat si faina amestecata cu praful de copt.
Intr-un vas separat amestecam apa calduta cu esenta de vanilie si uleiul.
Adaugam compozitia lichida in bolul cu faina si amestecam bine.
Impartim compozitia in 2 parti egale, iar in una din compozitii adaugam lingurita de cacao.
Ungem tava cu ulei si umplem formele pe 3 sferturi.
Dam tava la cuptor pentru aprox 25-30 min la foc mic.
Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Ce frumusele sunt, as savura si eu cateva ;) O zi frumoasa!
RăspundețiȘtergere