INGREDIENTE:
- 1 cana lapte de migdale(eu am folosit o cana de 250ml)
- 1/2 cana de ulei
- 1 cana zahar brun
- 2 cani faina
- 2 linguri cacao
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita esenta de rom
- 1 cana nuca tocata
MOD DE PREPARARE:
- Amestecam intr-un bol laptele, uleiul si zaharul. Amestecam bine cu un tel pana cand zaharul se topeste.
- Adaugam faina, cacaua si praful de copt si amestecam bine sa nu ramana cocoloase.
- La final adaugam esenta de rom si nucile si amestecam cu o lingura.
- Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si rasturnam compozitia.
- Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C (foc mediu) si coacem aprox. 40-50 min.
- Verificati cu o scobitoare daca checul este gata.
Va doresc Pofta Buna!
↓RETETA VIDEO↓
↓RETETA VIDEO↓
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu