marți, 21 aprilie 2020

Chec de post cu cacao si nuci - reteta VIDEO




INGREDIENTE:
  • 1 cana lapte de migdale(eu am folosit o cana de 250ml)
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana zahar brun
  • 2 cani faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 cana nuca tocata
MOD DE PREPARARE:

  • Amestecam intr-un bol laptele, uleiul si zaharul. Amestecam bine cu un tel pana cand zaharul se topeste.
  • Adaugam faina, cacaua si praful de copt si amestecam bine sa nu ramana cocoloase.
  • La final adaugam esenta de rom si nucile si amestecam cu o lingura.
  • Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si rasturnam compozitia.
  • Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C (foc mediu) si coacem aprox. 40-50 min.
  • Verificati cu o scobitoare daca checul este gata.
Va doresc Pofta Buna!

↓RETETA VIDEO





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu