marți, 16 februarie 2016

Prajitura cu piersici(de post)



Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul Laurei Adamache. 
Are o aroma deosebita datorita piersicilor din compot slab indulcit de la SunFood.

Ingrediente:
  • 300 g faina
  • 120 g ulei
  • 130 g zahar
  • 200 ml lapte de soia(sau apa)
  • 1 plic praf de copt
  • piersici din compot SunFood
Mod de preparare:


  • Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaugam laptele si amestecam. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat peste compozitia lichida.


  • Aluatul va fi asemanator unei smantani groase.

  • Adaugam in aluat fructele taiate cuburi si amestecam cu grija, apoi turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt(fructele se pot pune si la final, direct peste aluatul din tava).

  • Punem tava in cuptorul preincalzit si coacem prajitura la foc mediu pentru aprox. 40 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.

  • O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o servim.

Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu