joi, 31 mai 2012

Clatite cu branza



Ingrediente:

- aprox 300 gr faina
- apa minerala
- 1 ou
- 1 vf de cutit de sare
 - 1 lingurita esenta de rom
- ulei (pentru incins foile de clatite) 
Umplutura: 
- cca300-350 gr branza de vaci
- 1 pliculet zahar vanilat
- 3 linguri de zahar tos

Mod de preparare: 

Oul se bate bine cu sarea,punem esenta de rom dupa care adaugam putina faina, apoi putina apa minerala si amestecam bine sa nu ramana cocoloase.
Continuam asa (cand faina, cand apa minerala) pana terminam faina si obtinem o compozitie asemanatoare cu smantana.
 Se toarna cate putin din compozitie intr-o tigaie incinsa cu ulei si se rumenesc pe ambele parti.
Le umplem cu branza amestecata cu zahar.



Pofta buna!

 

2 comentarii:

  1. Ce de mult n-am mai mancat!!! Si ce dor mi s-a facut de ele vazand reteta ta, Delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pt aprecieri >:D< sa stii ca si eu pana sa le fac nu mai mancasem demult si aveam o poftaaaa :))

    RăspundețiȘtergere