E o super prajitura, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
Inspiratia este blogul Laurei Adamache...va invit la deserttttt:D
Ingrediente:
FOI:
- 120 gr unt
- 120 gr albusuri (4 albusuri)
- 120 gr zahar pudra
- 120 gr faina
- 5-6 linguri cacao
- 1 lingurita praf de copt
CREMA:
- 200 gr frisca lichida
- 3 linguri de miere
Mod de preparare:
Peste aceasta compozitie adaugam faina amestecata cu cele 6 linguri de cacao si praful de copt si amestecam bine.
Compozitia obtinuta o impartim in doua.
Jumatate din compozitie o intindem pe o hartie de copt in tava si o dam la cuptor pt 4 minunte.
Cand foaia este gata se lasa la racit si se procedeaza la fel si pt cealalta.
Pregatim CREMA:
Batem frisca bine, adaugam mierea si mixam pana ce frisca se intareste.
Adaugam crema peste prima foaie, iar peste crema adaugam si a 2 a foaie si dam la rece.
Foarte frumos ti-a iesit! Apetisanta!
RăspundețiȘtergereMultumesccc Poliana :-*
RăspundețiȘtergerePiciul meu e indragostit de dulcegaria asta! ;)
RăspundețiȘtergereSunt eu!!:)) Dar el:P
RăspundețiȘtergereImi si imaginez cat de buna e.Super!
RăspundețiȘtergere