luni, 16 decembrie 2013

Mini baghete cu cartofi usturoi si cascaval afumat



O gustare rapida care se potriveste in orice moment al zilei. Aceste mini baghete sunt usor crocante la exterior si moi si parfumate in interior...cum sa nu-ti placa?Mmmmm
Ingrediente:
2 mini baghete
2 cartofi medii
4 catei mari de usturoi
sare
piper
cascaval afumat Delaco
2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.

Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul taiat bucati si putina apa si lasam 1-2 minute la calit.



Adaugam cartofii zdrobiti, punem sare si piper dupa gust si amestecam.


Lasam la foc mic cateva minute continuand sa amestecam, dupa care inchidem focul.

Taiem partea de sus a mini baghetelor, le scoatem miezul, le punem cateva bucatele de unt in interior si le umplem cu cartofii amestecati cu usturoi.


Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute.

Dupa 10 minute le scoatem si presaram cascavalul dat prin razatoare.


Dam inapoi la cuptor si le mai lasam aprox 10 minute pana ce cascavalul este topit si usor rumenit.



Pofta buna!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu