Pentru o duminica frumoasa va las sa savurati cate un cupcake cu crema de mascarpone si frisca.
Ingrediente:
Pentru 14 bucati:
1 cana de zahar (a mea are 200ml)
6 linguri de margarina Rama sau unt la temperatura camerei
1 cana apa calduta (sau lapte)
2 cani de faina
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
1 lingura cacao
1 lingurita esenta de visine
Crema:
250 ml frisca lichida
250 gr mascarpone
4 linguri zahar pudra
afine pentru ornat
Mod de preparare:
Se pune intr-un bol margarina/untul, zaharul, zaharul vanilat, apa calduta si se amesteca cu o lingura. Adaugam acum si esenta de visine.
Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si lingura de cacao si se mixeaza pana la omogenizare.
Punem hartiutele in formele pentru briose si le umplem pe trei sferturi cu aluat.
Se dau la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de min pana cand trec testul cu scobitoarea.
Se scot din cuptor si se lasa la racit.
Crema:
Frisca se mixeaza bine timp de cateva minute pana cand se intareste.
Se amesteca mascarpone cu zaharul pudra si se incorporeaza in frisca.
Crema obtinuta se pune intr-un pos si se orneaza fiecare cupcake.
Se orneaza cu afine.
Va doresc pofta buna!





Crema este foarte gustoasa.
RăspundețiȘtergereMultumesc DiaMar! te pup
ȘtergereServesc si eu una..Seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereRocs, cu mare drag >:D< Seara frumoasa si tie! Iti multumesc de vizita, pupici.
Ștergere