Ador aceste mini-prajiturele si incerc sa le fac in orice combinatii. Sunt delicioase si super pufoase!
Ingrediente:
Pentru 14 bucati:
250 g faina
2 linguri de cacao
1 plic praf de copt
1 ou
2 plicuri zahar vanilat
175 g zahar
o cana de lapte caldut
5 linguri de unt topit
100 g ciocolata cu lapte
1 fiola esenta de rom
3 banane mari
Decor:
250 ml frisca lichida
1 fiola esenta de vanilie
1/2 plic intaritor frisca
coacaze rosii
250 g faina
2 linguri de cacao
1 plic praf de copt
1 ou
2 plicuri zahar vanilat
175 g zahar
o cana de lapte caldut
5 linguri de unt topit
100 g ciocolata cu lapte
1 fiola esenta de rom
3 banane mari
Decor:
250 ml frisca lichida
1 fiola esenta de vanilie
1/2 plic intaritor frisca
coacaze rosii
Intr-un bol amestecam faina cu cele 2 linguri de cacao si praful de copt.
Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul, untul topit si laptele caldut si mixam.
Topim ciocolata la bain-marie sau o taiem cubulete mici, o adaugam in compozitie impreuna cu esenta de rom si mixam pana la omogenizare.
In tava speciala pentru briose punem hartiutele pe care le umplem pe 3/4 cu compozitia obtinuta.
Dam tava la cuptor pentru aprox. 20-25 de minute la foc mediu-mic pana cand trec testul cu scobitoarea.
Le scoatem din tava si le lasam la racit. Dupa ce s-au racit complet le scobim in interior si le umplem cu felii de banane.
Mixam frisca impreuna cu esenta de vanilie si intaritorul pana cand se intareste bine.
Ornam cupcakes-urile cu frisca, coacaze rosii si putin blat faramitat.









Yummy... arata atat de minunat!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Angi!:D Pupiiiiici
ȘtergereDragute si deosebit de gustoase! Vreau si eu doua la micul dejun ;)
RăspundețiȘtergere