Particip cu aceasta reteta la concursul "Masterchef la mine acasa cu Sun Food", de pe blogul Laura Adamache Retete Culinare.
Ingrediente:
- un iepure
- 4-5 catei de usturoi
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- sare
- piper alb sau negru
- 1/2 conserva de ananas bucati SunFood (doar bucatile de ananas + cateva linguri de suc)
- ulei
Mod de preparare:
- Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi.
- Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust.
- Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe toate partile cu sare si piper.
- Adaugam bucatile de ananas si cateva linguri de suc.
- Stropim bine cu ulei carnea, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu aprox.35-40 de minute pentru a se intrepatrunde aromele. Dupa 40 de minute inlaturam folia si mai lasam inca 35-40 de minute la foc mic. In acest timp intoarcem carnea si pe cealalta parte pentru a se rumeni frumos.
- Verificam daca este gata si o servim(daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor).
- Noi am servit-o alaturi de orez cu legume.
- Va doresc pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu