Daca tot suntem in post, va recomand aceasta pasta de fasole cu naut care este foarte satioasa, gustoasa si se pregateste foarte usor. Cu aceasta reteta particip la concursul 8ani SunFood organizat de divainbucatarie si SunFood.
La multi ani, dragilor! <3
Ingrediente:
- 3 cani de fasole
- 1 conserva de naut (400 g) SunFood
- 2 ardei copti in prealabil
- 3 catei de usturoi
- sare si piper dupa gust
- ulei
- Sos de rosii:
- 3 cepe
- ulei
- o conserva de rosii intregi decojite SunFood (400 g)
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Fasolea o punem in apa pentru 3-4 ore sau cu o seara inainte, dupa care o fierbem schimband apa de 3-4 ori.
- Se scurge nautul din conserva, la fel si fasolea o scurgem bine de apa. Punem fasolea si nautul in robot impreuna cu ardeiul copt taiat bucatele si un catel de usturoi.
- Rasturnam pasta obtinuta intr-un bol, adaugam ulei treptat pana cand ajungem la consistenta dorita. Punem sare si piper dupa gust si usturoiul ramas(2 catei) pisat bine.
- Se serveste cu sos de rosii si ceapa.
- Pentru sos tocam ceapa si o calim in putin ulei, adaugam rosiile taiate cuburi cu tot cu sucul din conserva, fierbem cateva minute si potrivim de sare si piper dupa gust. Se pastreaza la rece.
Pofta buna!




0 comentarii:
Trimiteți un comentariu