Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.
Ingrediente:
- Pt. aprox. 40 de bucati:
- 400 g aluat foietaj
- 1 ou
- branza sarata
Mod de preparare:
- Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat.
- Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.
- Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.
- Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc(eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava).
- Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.
- Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos.
- La fel procedam si cu restul saleurilor.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu