duminică, 4 ianuarie 2015

Saleuri cu branza



Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.

Ingrediente:
  • Pt. aprox. 40 de bucati:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • branza sarata


Mod de preparare:

  • Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat. 



  • Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.

  • Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc(eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava).
  • Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.

  • Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos. 
  • La fel procedam si cu restul saleurilor.
Pofta buna!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu