Tare mult imi place pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante(nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua!
- INGREDIENTE:
- 4 ciocanele de pui
- ulei pentru prajit(eu folosesc de palmier, dar se poate pune de floarea soarelui)
- sare
- piper
- cateva linguri de faina
- cateva linguri pesmet
- 2 oua
- Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba aprox. 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.
- Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust.
- Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare.
- Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele.
- Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet.
- O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.
- Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.
- Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place.
Va doresc Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu