duminică, 7 octombrie 2012

Ou ochi in apa fiarta



Mult mai sanatos decat cel prajit si foarte usor de facut...merita incercat!!

Ingrediente:

- 1 ou (2,3,4 cate doriti) eu am pus unul pt proba :))
- zeama de la o jumatate de lamaie
- sare

Mod de preparare:

Intr-o craticioara mai mica se pune apa la fiert(cat sa cuprinda oul) cu sare si zeama de lamaie.
Oul l-am spart separat intr-un bol



iar cand apa a inceput sa fiarba (cand incepe sa scoata acei bulbuci) am pus oul direct din bol cat mai aproape de apa( sa nu fie distanta de la care cade prea mare).
Atentie!! ochiul de la aragaz trebuie sa fie mediu spre mic cand adaugam oul!


L-am lasat cam 3 min apoi l-am scos cu o spumiera pt a-l scurge de apa.

4 comentarii:

  1. Eu fac asa pentru Diana mea cea mofturoasa.Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dia cred ca am sa raman fidela acestei variante pt ca e mult mai sanatoasa >:D<

      Ștergere
  2. Am facut si eu odata, dar metoda mea n-a fost prea buna ca s-a imprastiat. O sa tin cont de sfaturile tale, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Paula de data asta trebuie sa-ti iasa daca urmezi acesti pasi...si la mine e prima data cand am facut si am fost multumita. te pup :*

    RăspundețiȘtergere