Piept de pui pane umplut cu cascaval
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- cascaval Delaco
- cateva linguri de faina
- 3 oua
- sare
- piper
- ulei pt prajit
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare.
Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei bucati cate o fasie de cascaval,
rulam, dam prin faina, apoi prin ou si punem la prajit in uleiul incins.
Dupa ce sunt gata, se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.
Pofta buna!!
Daaaa,inca o bunatate.Te pup!
RăspundețiȘtergereWow, delicios!
RăspundețiȘtergere