Aveti nevoie doar de 2 Ingrediente:
- 800 gr aluat foietaj (2 foi a cate 400 gr a avut pachetul meu)
- 150 gr unt
Mod de preparare:
Aluatul se lasa la decongelat aprox 3 ore sau...il puteti pune de seara in frigider pana a zi, cum am facut eu....asa se dezgheata in voie.
Dupa ce aluatul este dezghetat complet, se pune foaia pe masa de lucru si cu un cutit bine ascutit se taie in 2, apoi se fac triunghiuri.
Untul il topim (untul NU trebuie sa fie fierbinte) si ungem cu el foaia, lasam cateva minute pana se formeaza o pelicula lucioasa dupa care rulam fiecare triunghi si formam cornurile.
La fel procedam si cu a2a foaie.
Tapetam o tava cu hartie de copt, punem cornurile in tava si le dam la cuptor la foc mediu pt aprox 25 min pana se rumenesc frumos.
Dupa ce se scot din cuptor se ung cu untul ramas.
Se fac foarte usor si sant tare bune !
RăspundețiȘtergere