O mancarica ce se prepara usor si e tare gustoasa pentru perioada postului.
Ingrediente:
- 1 borcan fasole galbena (720 ml)
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 lingura zarzavat de casa
- 1 punga soia Inedit cuburi
- 4-5 catei de usturoi mai mari
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Soia o punem la fiert in apa cu sare pentru aprox 10 minute, dupa care o scurgem de apa.
Intr-o oala adaugam putin ulei, ceapa taiata marunt, morcovul taiat cubulete si putina apa si le lasam la calit cateva minute.
Punem apoi o lingura de zarzavat , adaugam fasolea(spalata bine), usturoiul taiat in bucati mai mari si soia.
Adaugam apa cat cuprinde, sare si piper dupa gust, amestecam bine...acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic aprox 20-30 min.
Pofta buna!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu