vineri, 5 aprilie 2013

Snitele de soia



Ingrediente:


  • 1 punga soia Inedit pt snitele
  • 150-200 ml apa minerala
  • 4-5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei pt prajit

Mod de preparare:

Bucatile de soia le punem la fiert in apa cu sare pt aprox 15 minute.
Dupa ce se scot se scurg bine de apa, apasand cu palma pe fiecare bucata.

   


Se condimenteaza cu piper si sare.
Amestecam apa minerala cu faina si putina sare pana se leaga bine.
Se da fiecare snitel prin aceasta compozitie, apoi prin pesmet, dupa care se pun la prajit in uleiul incins.
Se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.


Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Apetisante si foarte gustoase, le prefer mai mult fata de cele cu carne.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc Valentina >:D< intr-adevar sunt tare gustoase...iar pt perioada postului sunt perfecte! :D te pup

    RăspundețiȘtergere