Din categoria "Meniu de duminica"....la mine nu exista saptamana in care sa lipseasca ciorba din meniu...daca si voua va plac ciorbele, va invit la masa!!!
Ingrediente:
1 gaina(spate, gat, aripi, pipota, ficatei, gherute)
500 ml bors
2 morcovi
2 cepe
2 linguri zarzavat de casa
4 cartofi
1 rosie
1 dovlecel
fidea
patrunjel proaspat
1 legatura de loboda
500 ml bors
2 morcovi
2 cepe
2 linguri zarzavat de casa
4 cartofi
1 rosie
1 dovlecel
fidea
patrunjel proaspat
1 legatura de loboda
sare
Mod de preparare:
Carnea se spala bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat primul clocot, cu o spumiera se ia toata spuma si se lasa la fiert peste 1 ora (atat cat este nevoie).
Se adauga ceapa, morcovul si rosia tocate marunt. se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se pun cartofii si dovlecelul taiati cuburi, apoi adaugam cele 2 linguri de zarzavat.
Se adauga borsul, fideaua, loboda si sare dupa gust si se lasa la foc mic sa fiarba aprox 20 de min.
Cand ciorba este gata, se opreste focul si se presara deasupra patrunjel verde.
Pofta buna!!
O ciorbita foarte gustoasa. o duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc Rocsi >:D< duminica frumoasa si tie! te pup
Ștergere