Ingrediente:
2 blaturi mici pt pizza (sau unul mare)
Pt sos:
1 ceapa rosie
3 catei de usturoi
1 rosie
jumatate de ardei verde
jumatate de cana suc de rosii
sare
piper
oregano
cateva linguri de ulei pt calit
Pt umplutura:
2 buc cabanos
1 rosie mica taiata felii
masline
cas proaspat ras (sau cascaval)
Mod de preparare:
Spalam bine toate legumele.
Ceapa o curatam o taiem pestisori dupa care o punem putin la calit la foc mic.
Adaugam apoi usturoiul taiat felii, rosia taiata cubulete si ardeiul taiat marunt.
Lasam cateva minute la calit, adaugam apoi sucul de rosii si putina apa.
Punem oregano, sare si piper dupa gust, amestecam bine si mai lasam 2-3 minute.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune blatul de pizza si se distribuie sosul pe toata suprafata blatului.
Adaugam apoi cabanosul taiat, masline si cateva felii de rosii subtiri.
Deasupra presaram casul/cascavalul ras si dam la cuptor la foc mic-mediu pt aprox 25 de minute.
Pofta buna!!
Minunata!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Deea! Te pup :-*
Ștergere