Ingrediente:
8 buc crap
3 morcovi
2 cepe
2 rosii
4 catei de usturoi
sare dupa gust
piper dupa gust
busuioc
ulei
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala bine.
Morcovii se taie rondele, ceapa pestisori, rosiile cubulete, iar usturoiul felii.
Se pun toate legumele intr-un bol, se pune sare, piper si busuioc si se amesteca.
Se unge o tava cu ulei, se pun toate legumele, iar peste legume se pun bucatile de peste.
Ungem cu putin ulei fiecare bucata de peste pentru a se rumeni frumos.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mic.
Dupa jumatate de ora se indeparteaza folia si se da iar la cuptor pentru inca 35-40 de minute (se verifica daca legumele sunt facute, daca nu, se mai lasa cateva minute in plus).
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu