duminică, 22 septembrie 2013

Crap la cuptor pe pat de legume


Ingrediente: 
 8 buc crap
3 morcovi
2 cepe
2 rosii
4 catei de usturoi
sare dupa gust
piper dupa gust
busuioc
ulei

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala bine si se sareaza dupa gust.
Legumele se curata si se spala bine.
Morcovii se taie rondele, ceapa pestisori, rosiile cubulete, iar usturoiul felii.
Se pun toate legumele intr-un bol, se pune sare, piper si busuioc si se amesteca.


Se unge o tava cu ulei, se pun toate legumele, iar peste legume se pun bucatile de peste.


Ungem cu putin ulei fiecare bucata de peste pentru a se rumeni frumos.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mic.
Dupa jumatate de ora se indeparteaza folia si se da iar la cuptor pentru inca 35-40 de minute (se verifica daca legumele sunt facute, daca nu, se mai lasa cateva minute in plus).


Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu