duminică, 8 decembrie 2013

Oua coapte in chifle

 
Ce spuneti de o gustare rapida? Daca n-ati incercat inca acest aperitiv eu zic sa nu mai stati pe ganduri pentru ca se face foarte usor si e tare tareee gustos! Se potriveste perfect si la micul dejun.
 
Ingrediente: 
 
4 chifle
4 oua
4 felii kaizer
1/2 ardei capia
sare
piper
patrunjel tocat pentru decor
cascaval afumat
 
Mod de preparare:
 
Taiem partea superioara a chiflelor si le scoatem miezul din interior.


Punem in fiecare chifla cate o felie de kaizer.
Peste kaizer adaugam cubulete mici de ardei capia.


Adaugam cascavalul ras peste ardei, apoi punem in chifle si ouale.
Punem sare si piper dupa gust.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem chiflele si le dam la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de minute pana se rumenesc frumos.


Inainte cu 10 minute de a fi gata se presara inca putin cascaval ras si se dau inapoi la cuptor.
Dupa ce sunt gata se pune deasupra patrunjelul tocat marunt.


 
 
 
Pofta buna!

3 comentarii: