Un tort care se face foarte usor, potrivit in momentele de criza atunci cand aveti invitati sau chiar atunci cand sarbatoriti pe cineva din familie.
Ingrediente:
- 1 pachet mare de piscoturi
- 1 compot de visine 720 g
- 400 ml frisca lichida
- 1 plic intaritor frisca
- 250 g mascarpone
- zahar pudra dupa gust
- 1 plic tort gelee
Mod de preparare:
- In primul rand mixam frisca cu intaritorul si o amestecam cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru cca 30 de minute.
- Intr-o tava cu peretii detasabili punem piscoturi de jur-imprejurul peretilor tavii. Pentru a avea stabilitate, taiem piscoturile la unul din capete.
- In interiorul tavii punem un strat de piscoturi pe care le insiropam in compotul de visine. Adaugam 1/2 din compozitia de frisca, iar peste frisca punem visine din compot pe care le curatam de samburi.
- Mai adaugam un strat de piscoturi insiropate in compot si imediat restul de frisca.
- Deasupra punem visine cu tot cu samburi care au fost date prin zahar si turnam peste ele compozitia din plicul de tort gelee preparata conform instructiunilor de pe plic.
- Dam tortul la frigider pentru 1-2 ore, dupa care ii scoatem inelul detasabil si legam in jurul lui o panglica de satin.



Ce fain e!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Licurici! Pup
Ștergere