Simple sau cu branza, pot fi un pranz rapid si delicios.
Ingrediente:
- aprox.250 g paste
- 1 borcan de ciuperci (280 g) de la SunFood am folosit eu
- 1 rosie
- 1-2 pahare suc de rosii
- 5 catei de usturoi
- sare si piper dupa gust
- ulei
- branza sarata (optional)
Mod de preparare:
- Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plic. Intre timp taiem marunt 4 catei de usturoi (ultimul il lasam deoparte) si ii punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei incins.
- Adaugam ciupercile spalate si scurse de apa si le calim impreuna cu usturoiul.
- Spalam si taiem rosia cuburi foarte mici si o punem in tigaie. Adaugam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si amestecam.
- Usturoiul ramas il dam pe razatoarea mica si il punem in sos. Lasam sosul sa fiarba cateva minute la foc mic.
- Dupa ce pastele sunt fierte, le scurgem de apa si le adaugam treptat in tigaie, amestecand timp de 1-2 minute.
- Le servim cu branza sarata... sau daca tineti post ori nu va palce branza, se consuma simple.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu