miercuri, 18 martie 2015

Paste cu sos de rosii si ciuperci


Simple sau cu branza, pot fi un pranz rapid si delicios. 

Ingrediente:

  • aprox.250 g paste
  • 1 borcan de ciuperci (280 g) de la SunFood am folosit eu
  • 1 rosie
  • 1-2 pahare suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • branza sarata (optional)

Mod de preparare:



  • Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plic. Intre timp taiem marunt 4 catei de usturoi (ultimul il lasam deoparte) si ii punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei incins. 
  • Adaugam ciupercile spalate si scurse de apa si le calim impreuna cu usturoiul.

  • Spalam si taiem rosia cuburi foarte mici si o punem in tigaie. Adaugam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si amestecam. 

  • Usturoiul ramas il dam pe razatoarea mica si il punem in sos. Lasam sosul sa fiarba cateva minute la foc mic.
  • Dupa ce pastele sunt fierte, le scurgem de apa si le adaugam treptat in tigaie, amestecand timp de 1-2 minute. 

  • Le servim cu branza sarata... sau daca tineti post ori nu va palce branza, se consuma simple. 

Pofta buna! 








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu