Dupa cum am mai scris si in alta postare, nautul are un continut bogat de proteine, este extrem de gustos si poate inlocui cu succes carnea.
Pentru aceasta supa am folosit conservele de naut de la SunFood.
Ingrediente:
- 2 conserve de naut (2x 400g)
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- usturoi (dupa gust)
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Curatam si spalam ceapa, morcovii si cartofii si ii punem la fiert in apa cu putina sare.
- Cand sunt fierte, se scot din apa(apa in care au fiert o pastram), se lasa putin la racit si se pun la robot impreuna cu nautul care a fost scurs de zeama si spalat. Se mixeaza pana cand se obtine o pasta.
- Punem pasta intr-o oala ( cea in care vrem sa pregatim supa), turnam cate putina apa in care au fiert legumele si amestecam. Turnam apa pana cand ajungem la consistenta dorita.
- Dam supa la foc mic pana mai da un clocot. In timp ce fierbe adaugam usturoiul zdrobit si potrivim de sare si piper.
- O servim cu crutoane.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu