duminică, 20 decembrie 2015

Tocana de ardei


Simplu, rapid, tare bunnn....si de post, ca tot suntem in perioada postului.


Ingrediente:

  • 7-8 ardei
  • 2 cepe
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:


  • Curatam si spalam ceapa si ardeii, apoi le taiem fideluta. Intr-o oala turnam cateva linguri de ulei si punem ceapa. O lasam la calit la foc mic cateva minute pana devine lucioasa.

  • Adaugam ardeiul si il calim cateva minute la foc mic impreuna cu ceapa.

  • Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba pana cand compozitia scade.
  • Adaugam rosiile cuburi si amestecam. Daca vi se pare compozitia prea groasa, puteti adauga si putina apa.

  • Adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc cateva minute.
Pofta buna!


Un comentariu: