Daca va place spanacul, sigur veti savura cu placere si aceste paste.
Ingrediente:
- 600 g spanac (congelat am avut eu)
- 250 g penne (Barilla am folosit eu)
- 1 ceapa mare
- 5 catei de usturoi
- sare
- 2-3 linguri de ulei
Mod de preparare:
- Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
- Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare, iar in momentul in care incepe sa fiarba adaugam spanacul si il oparim 5-6 minute, dupa care il scoatem, il scurgem bine de apa si il tocam.
- Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam usturoiul si ceapa tocate marunt, punem si putina apa (aprox. 100 ml) si lasam pe foc 4-5 minute.
- Adaugam spanacul, sare dupa gust si amestecam. Mai lasam pe foc inca 7-10 minute, inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse de apa.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu