vineri, 18 decembrie 2015

Paste cu spanac


Daca va place spanacul, sigur veti savura cu placere si aceste paste. 

Ingrediente:
  • 600 g spanac (congelat am avut eu)
  • 250 g penne (Barilla am folosit eu)
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 2-3 linguri de ulei

Mod de preparare:

  • Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
  • Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare, iar in momentul in care incepe sa fiarba adaugam spanacul si il oparim 5-6 minute, dupa care il scoatem, il scurgem bine de apa si il tocam.
  • Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam usturoiul si ceapa tocate marunt, punem si putina apa (aprox. 100 ml) si lasam pe foc 4-5 minute.

  • Adaugam spanacul, sare dupa gust si amestecam. Mai lasam pe foc inca 7-10 minute, inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse de apa.


Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu