Laurici e vinovata pentru reteta asta :P la ea i-am vazut! :)) :D Multumesc, Laurici drag si scump! :-* Sunt foarte fooooarte buuuni, se fac si foarte usor si se pastreaza fragezi si 3 zile...si cred ca si mai mult, in caz ca faceti o cantitate mai mare.
Eu ador biscuitii, fursecurile si orice prajiturele care merg pefect la micul dejun, alaturi de o cana cu ceai, lapte sau cafea.
Va recomand reteta cu mare drag!
Ingrediente(aprox. 30 biscuiti):
- 200 g unt
- 6 linguri zahar brun
- 2 oua
- 1 fiola esenta de vanilie
- 300 g fulgi de ovaz
- 100 g merisoare
- 100 g faina integrala
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare:
- Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste.
- Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia.
- Punem fulgii de ovaz si merisoarele si amestecam cu o lingura pana cand toate ingredientele sunt incorporate.
- Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.
- Formam bilute din aluat pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor. Avem grija sa lasam spatiu intre biscuiti.
- Dam tava la cuptor la foc mediu-mic, pana cand se rumenesc (aprox. 20 de minute).
- Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit. Eu i-am pastrat intr-o cutie metalica bine inchisa.
Va doresc Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu