Ingrediente:
- 2 bucati de scarita afumata
- 3 conserve de naut fiert Sun Food (3x400g)
- 1 si 1/2 cana suc de rosii
- 1 ceapa mare
- 1 lingura zarzavat de casa
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri de ulei
- sare
- piper
- 1/2 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
- Curatam si spalam ceapa, iar apoi o taiem marunt.
- Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam ceapa si putina apa(2-3 linguri) si o lasam timp de cateva minute.
- Spalam bine scarita si o taiem bucati, apoi o adaugam peste ceapa si o calim impreuna ceapa.
- Adaugam apa cat cuprinde, zarzavatul si lasam la fiert la foc potrivit.
- Cand carnea este aproape fiarta, adaugam sucul de rosii, nautul scurs bine de zeama, usturoiul (curatat, spalat si dat pe razatoarea mica), sare si piper dupa gust.
- Mai lasam la fiert aprox. 10-15 minute la foc mic.
- La final presaram patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu