joi, 17 martie 2016

Mancare de naut cu scarita afumata



Ingrediente:
  • 2 bucati de scarita afumata
  • 3 conserve de naut fiert Sun Food (3x400g)
  • 1 si 1/2 cana suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura de patrunjel
Mod de preparare:

  • Curatam si spalam ceapa, iar apoi o taiem marunt.
  • Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam ceapa si putina apa(2-3 linguri) si o lasam timp de cateva minute.


  • Spalam bine scarita si o taiem bucati, apoi o adaugam peste ceapa si o calim impreuna ceapa.
  • Adaugam apa cat cuprinde, zarzavatul si lasam la fiert la foc potrivit.
  • Cand carnea este aproape fiarta, adaugam sucul de rosii, nautul scurs bine de zeama, usturoiul (curatat, spalat si dat pe razatoarea mica), sare si piper dupa gust.
  • Mai lasam la fiert aprox. 10-15 minute la foc mic.
  • La final presaram patrunjelul tocat marunt.


Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu