sâmbătă, 11 iunie 2016

Paste cu smantana si ciuperci


Foarte, foarteee buune aceste paste! Sper sa va placa si voua. 

Ingrediente:
  • 250 g paste
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • cca. 400 g ciuperci proaspete
  • cca. 400 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/2 ceasca de apa
  • sare
  • piper
Mod de preparare:


  • Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare.
  • Curatam si spalam usturoiul. Doi catei de usturoi ii tocam marunt, iar pe ceilalti ii zdrobim sau ii dam pe razatoarea mica.
  • Spalam si curatam ciupercile, apoi le taiem cuburi sau felii.
  • Intr-o tigaie topim untul, apoi punem usturoiul tocat(pe cel zdrobit il punem la final) si il lasam putin la calit.

  • Adaugam ciupercile si le lasam cateva minute la calit cu usturoiul.


  • Intr-un bol amestecam faina cu apa si smantana, apoi turnam treptat aceasta compozitie in tigaie(dupa ce ciupercile au scazut).

  • Amestecam totul pana cand compozitia se ingroasa putin si lasam sa fiarba la foc mic cateva minute.
  • Adaugam acum usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust. Inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse bine de apa.





Va doresc Pofta Buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu