Foarte, foarteee buune aceste paste! Sper sa va placa si voua.
- 250 g paste
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri de unt
- cca. 400 g ciuperci proaspete
- cca. 400 g smantana
- 2 linguri de faina
- 1/2 ceasca de apa
- sare
- piper
- Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare.
- Curatam si spalam usturoiul. Doi catei de usturoi ii tocam marunt, iar pe ceilalti ii zdrobim sau ii dam pe razatoarea mica.
- Spalam si curatam ciupercile, apoi le taiem cuburi sau felii.
- Intr-o tigaie topim untul, apoi punem usturoiul tocat(pe cel zdrobit il punem la final) si il lasam putin la calit.
- Adaugam ciupercile si le lasam cateva minute la calit cu usturoiul.
- Intr-un bol amestecam faina cu apa si smantana, apoi turnam treptat aceasta compozitie in tigaie(dupa ce ciupercile au scazut).
- Amestecam totul pana cand compozitia se ingroasa putin si lasam sa fiarba la foc mic cateva minute.
- Adaugam acum usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust. Inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse bine de apa.
Va doresc Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu