Usor de facut si tare bune!
- INGREDIENTE:
- cca. 250 g paste
- muschi afumat sau orice carne va place
- 4 catei de usturoi
- cca. 200-250 g smantana
- sare
- piper
- 2-3 linguri de ulei
- Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
- Intr-o tigaie incingem uleiul si punem 3 catei de usturoi tocati marunt. Adaugam putina apa(3-4 linguri) si lasam putin la inabusit. Restul de usturoi il pisam bine sau il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si il lasam deoparte.
- Peste usturoiul din tigaie adaugam muschiul afumat taiat cuburi mici si il calim cateva minute.
- Tragem tigaia de pe foc si adaugam smantana, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Amestecam compozitia si dam inapoi pe foc mic. Lasam pana cand sosul incepe sa clocoteasca, oprim focul, apoi adaugam pastele fierte si scurse bine de apa.
Va doresc Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu