duminică, 29 ianuarie 2017

Vinete pane



Daca v-ati saturat de snitelele din carne, pregatiti vinete pane! :P Sunt tare gustoase si se prepara foarte usor.

  • INGREDIENTE:
  • 2 vinete
  • 2 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE:

  • Spalam vinetele si le taiem felii. Le presaram cu sare si le lasam deoparte minim 40 de minute, pana incep sa lase zeama, apoi le scurgem si le stergem cu prosoape de hartie.
  • Eu le-am pus intr-o sita si le-am lasat sa se scurga de zeama.
  • Intr-un bol batem ouale cu sare si piper, iar in alt bol punem faina.
  • Trecem feliile de vinete prin faina si prin ou, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
  • Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ulei.






Calde sau reci, sunt tare bune!

Noi le-am servit cu un sos de iaurt grecesc cu usturoi...mmmm, o bunatate!



Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu