200 g telemea(sau branza dulce, daca vreti sa-i pregatiti pentru copii)
200 g unt rece
MOD DE PREPARARE:
1. Puneti intr-un vas faina, adaugati telemeaua data pe razatoarea mare si untul rece taiat cuburi.
2. Framantati bine pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini(daca vi se pare prea lipicios, mai puteti adauga 1-2 linguri de faina).
3. Puneti aluatul intr-o folie alimentara si il rulati astfel incati sa obtineti un baton.
4. Puneti aluatul la frigider pentru minim 3 ore.
5. Il scoateti de la frigider si il feliati(feliile trebuie sa fie groase, de cca. 0,5-1cm).
6. Puneti feliile pe o tava tapetata cu hartie de copt si introduceti tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C(foc mediu).
7. Coaceti pentru aprox. 20 min. sau pana cand se rumenesc usor(dupa primele 10-12 minute ii puteti intoarce pe partea cealalta pentru a se rumeni frumos).
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu