Una dintre cele mai usoare retete. Timpul de preparare este foarte scurt, insa trebuie avuta putina rabdare pana cand se raceste si este gata de consumat.
INGREDIENTE:
(tava 18 cm diametru)
170g ciocolata neagra cu alune(sau ciocolata neagra simpla)
370ml smantana pentru frisca fierbinte
220g fulgi ovaz fini
MOD DE PREPARARE:
- intr-un bol punem ciocolata taiata bucatele.
- peste ciocolata adaugam smantana pentru frisca fierbinte si amestecam bine cu o spatula pana cand ciocolata se topeste complet.
- peste aceasta compozitie turnam fulgii de ovaz si amestecam pana la incorporare.
- imbracam o tava rotunda(18cm diametru) cu folie alimentara si turnam compozitia.
- o nivelam cu ajutorul spatulei.
- o lasam sa se raceasca la temperatura camerei, apoi o punem la frigider pentru 3-4 ore.
- dupa ce a stat timp suficient la frigider, o scoatem si o rasturnam pe un platou, apoi o portionam.
- o putem servi simpla sau cu glazura de ciocolata topita.
⇊ RETETA VIDEO ⇊
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu