sâmbătă, 25 iulie 2020

Prajitura cu ciocolata si ovaz din 3 ingrediente




Una dintre cele mai usoare retete. Timpul de preparare este foarte scurt, insa trebuie avuta putina rabdare pana cand se raceste si este gata de consumat.

INGREDIENTE:
(tava 18 cm diametru)

170g ciocolata neagra cu alune(sau ciocolata neagra simpla)
370ml smantana pentru frisca fierbinte
220g fulgi ovaz fini

MOD DE PREPARARE:
  • intr-un bol punem ciocolata taiata bucatele.

  • peste ciocolata adaugam smantana pentru frisca fierbinte si amestecam bine cu o spatula pana cand ciocolata se topeste complet.


  • peste aceasta compozitie turnam fulgii de ovaz si amestecam pana la incorporare.




  • imbracam o tava rotunda(18cm diametru) cu folie alimentara si turnam compozitia.


  • o nivelam cu ajutorul spatulei.

  • o lasam sa se raceasca la temperatura camerei, apoi o punem la frigider pentru 3-4 ore.
  • dupa ce a stat timp suficient la frigider, o scoatem si o rasturnam pe un platou, apoi o portionam.


  • o putem servi simpla sau cu glazura de ciocolata topita.

⇊ RETETA VIDEO 






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu