Perfecte pentru un mic dejun rapid si sanatos.
INGREDIENTE:
1 cana faina
1/2 cana fulgi ovaz fini
2 lingurite praf de copt
2 linguri zahar
1/2 lingurita sare
1 lingurita bicarbonat sodiu
1 cana lapte batut
2 oua
1/4 cana ulei
ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE:
- punem intr-un vas faina, fulgii de ovaz, praful de copt, zaharul, sarea si bicarbonatul de sodiu, apoi le amestecam cu un tel.
- adaugam laptele batut, ouale, uleiul si amestecam compozitia.
- consistenta trebuie sa fie mai groasa, ca o smantana.
- ungem o tigaie cu putin ulei si o punem la incins pe foc mediu.
- turnam cu un polonic compozitia in tigaia incinsa.
- lasam pe foc cateva minute pana cand se formeaza deasupra niste bule, apoi o intoarcem.
- procedam la fel pana cand terminam toata compozitia.
- le servim calde sau reci, cum va plac, alaturi de miere, gem, dulceata sau ce sosuri preferati.
↓↓ RETETA VIDEO ↓↓
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu