vineri, 4 mai 2012

Pilaf cu legume si piept de pui (la cuptor)


Ingrediente:
- un piept de pui
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ardei capia
- jumatate dintr-un dovlecel
- 1 rosie
- 1 lingura zarzavat de casa
- 1 varf de cutit de oregano
- 1 cana de orez
- 3 cani jumatate de apa
- sare
- 2-3 linguri ulei

Mod de preparare:
Pieptul de pui il fierbem apoi il taiem cubulete.




Morcovul, ceapa, ardeiul capia, dovlecelul si rosia le taiem cubulete mici.
Punem morcovul, ceapa si ardeiul intr-o oala mai mare, adaugam putina apa si 1 lingura de ulei si lasam putin la calit.
Adaugam apoi pieptul de pui, dovlecelul, rosia si zarzavatul si oregano si amestecam.




Punem apoi cana de orez, apa, uleiul si sare dupa gust, acoperim oala cu un capac si dam la cuptor pt 30 de minute la foc mediu.



Pofta buna!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu