vineri, 4 octombrie 2013

Pizza pe blat din paine


Ingrediente:
Blat:
aprox 10 felii de paine
200 ml lapte
1 ou
sare

Sos:
4 linguri ketchup 
4-5 linguri rosii cuburi
sare
piper
oregano

Umplutura:
cca 200 gr sunca
1 pumn de masline
1 ceapa
1 rosie mai mare sau 2 mici
150-200 gr cas proaspat ras/ cascaval
Mod de preparare:

Blat:
Batem oul cu laptele si cu un praf de sare.
Inmuiem rapid feliile de paine in lapte si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.


Sos:
Amestecam cele 4 linguri de ketchup cu rosiile cuburi, oregano, sare si piper dupa gust.


Peste feliile din tava se distribuie sosul obtinut.
Casul se da prin razatoarea cea mai mica.
Acoperim feliile de paine cu un strat subtire de cas/cascaval ras(folosim doar jumatate din cantitatea de cas/cascaval).
Punem sunculita taiata bucati, maslinele taiate marunt, ceapa taiata julien si rosiile taiate felii subtiri.


Dam la cuptor la foc mic pt aprox. 10 minute, scoatem tava, punem si restul de cas si mai dam la cuptor pt inca 15-20 min.


Pofta buna!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu