Reteta am vazut-o pe blogul Laurei Adamache la care i-am adaugat niste fructe goji pentru un plus de gust :D
Ingrediente:
- Pentru aprox 40 de bucati:
- 12 lg tarate de ovaz
- 6 lg tarate de grau
- indulcitor dupa gust
- 1 praf de copt
- 6 lg lapte praf degresat
- 6 oua
- 6 lg amidon
- goji
- esenta de vanilie
- Glazura:
- 6 lg lapte praf degresat
- 3 lg lapte degresat
- indulcitor
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
- Intr-un bol se amesteca taratele de ovaz, de grau, praful de copt, amidonul si laptele praf degresat.
- Adaugam pe rand ouale si indulcitor dupa gust. La sfarsit punem esenta de vanilie si fructele goji.
- Punem in tava aragazului formele de briose si adaugam in fiecare forma cate o lingurita plina cu compozitia obtinuta.
- Dam tava la cuptor pentru aprox 20-25 de minute la foc mic. Pentru a fi biscuitii mai crocanti, se intredeschide usa cuptorului inainte cu 10 minute. Se verifica cu scobitoarea daca sunt gata.
- Dupa ce biscuitii sunt gata se lasa la racit apoi se orneaza cu glazura.
- Glazura: se incalzeste laptele degresat si se dizolva in el laptele praf. Se pune indulcitor dupa gust si esenta de vanilie.
- Se amesteca pana cand se ingroasa (daca vi se pare prea subtire compozitia se mai poate adauga putin lapte praf).




0 comentarii:
Trimiteți un comentariu