sâmbătă, 22 august 2015

Budinca de gris (rece)


Dulcele copilariei indragit de cei mici, dar si de cei mari!

Ingrediente:
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat


Mod de preparare:

  • Fierbem laptele cu zaharul la foc mic si turnam grisul in ploaie. 
  • Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa.
  • Stropim cu apa formele(eu le-am pus in forme de silicon pentru a se desprinde usor) si turnam compozitia.

  • Dam la rece pana cand budinca se raceste complet.
  • Pentru a le scoate din forme apasati usor pe marginile formei sau introduceti formele in apa calduta pentru cateva minute.
  • Dupa ce scoatem budinca din forme, o servim cu dulceata preferata! Eu am adaugat dulceata aromata de capsuni de la Naturelo....o bunatatee!! 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu