sâmbătă, 22 august 2015

Penne cu ton





Ingrediente:
  • aprox. 200 g paste Penne 
  • 1 cutie ton (170g) SunFood
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • 6-7 linguri sos de rosii
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:


  • Intr-o oala punem la fiert apa cu putina sare si o lingura de ulei. Cand apa incepe sa clocoteasca punem pastele si le lasam sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalaj.
  • Intre timp curatam, spalam si maruntim usturoiul. Punem cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugam usturoiul si putina apa si lasam pe foc aprox. 2 minute.
  • Adaugam tonul si sosul de rosii si mai lasam 2-3 minute, amestecand din cand in cand. Daca vi se pare sosul prea gros, adaugati 1/2 cana de apa.

  • Dupa ce pastele sunt fierte le scurgem bine de apa, le adaugam in tigaie si amestecam.
 
  • Adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam la foc mic 1-2 minute. 
Pofta buna!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu