Reteta mea preferata de chiftelute!
INGREDIENTE:
- 300 g piept de pui
- 4 ciuperci champignon mari(cu tot cu codite)
- 1 ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- 1 ou
- 2 felii de paine inmuiate in apa/lapte si scurse bine
- o lingura de faina
- cateva fire de patrunjel
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
- Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol.
- Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne.
- Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea scursa bine de apa/lapte, patrunjelul tocat, faina, sare si piper dupa gust. Amestecam bine compozitia.
- Cu mainile umede formam chiftelutele, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc potrivit.
- Le prajim pana cand se rumenesc pe ambele parti.
- Se scot pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.
Va doresc Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu