vineri, 9 septembrie 2016

Salata de paste cu legume


E numai buna de consumat pe timpul verii si nu numai. Se pregateste foarte usor.

INGREDIENTE:
  • aprox. 200 g paste
  • 2 rosii
  • 1 ardei capia
  • castravete
  • 1/2 ceapa sau 1-2 fire ceapa verde
  • sare
  • 1-2 linguri ulei
MOD DE PREPARARE:
  • Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare si le lasam atata timp cat este specificat pe pachet.
  • Cat timp pastele fierb, spalam toate legumele si le curatam.
  • Rosiile le taiem felii, ceapa fideluta(daca aveti verde o taiati rondele), ardeiul fasii si castravetele cuburi.
  • Dupa ce pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem intr-un bol. Peste ele adaugam legumele, sare dupa gust si putin ulei, apoi amestecam usor.



Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu