Supa care-mi aminteste de copilarie!
INGREDIENTE:
- 6 pulpe de pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras rosu
- 1 dovlecel
- taitei
- sare
- piper
- patrunjel proaspat
- Spalam pulpele si le punem la fiert intr-o oala cu cca. 4 litri de apa. Cand spuma s-a format la suprafata, o inlaturam.
- Spalam toate legumele si le curatam.
- Ceapa o taiem fideluta, morcovul rondele, ardeiul bastonase, dovlecelul cuburi.
- Le adaugam in oala peste carne si le lasam sa fiarba.
- Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, adaugam taiteii, sare si piper dupa gust si mai lasam sa fiarba la foc mic aprox. 15 minute.
- Dupa ce supa este gata, inchidem focul si adaugam patrunjelul tocat.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu