miercuri, 7 septembrie 2016

Supa de pui cu legume si taitei


Supa care-mi aminteste de copilarie!

INGREDIENTE:
  • 6 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • taitei
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat
MOD DE PREPARARE:




  • Spalam pulpele si le punem la fiert intr-o oala cu cca. 4 litri de apa. Cand spuma s-a format la suprafata, o inlaturam. 
  • Spalam toate legumele si le curatam.

  • Ceapa o taiem fideluta, morcovul rondele, ardeiul bastonase, dovlecelul cuburi.


  • Le adaugam in oala peste carne si le lasam sa fiarba. 
  • Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, adaugam taiteii, sare si piper dupa gust si mai lasam sa fiarba la foc mic aprox. 15 minute.

  • Dupa ce supa este gata, inchidem focul si adaugam patrunjelul tocat. 

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu