Rapid, gustos si sanatos! Merg de minune alaturi de o cana cu ceai cald.
- 6 felii de paine
- unt
- cas(telemea) dat pe razatoare
- 12 oua de prepelita(sau puteti pune 6 oua de gaina)
- sare si piper dupa gust
- putin patrunjel tocat
MOD DE PREPARARE:
- Feliile de paine le ungem cu un strat subtire de unt.
- Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Peste fiecare felie de paine punem branza razuita, apoi peste branza adaugam ouale.
- Punem sare si piper dupa gust(daca puneti telemea e posibil sa nu mai fie nevoie de sare), apoi mai presaram putina branza.
- Dam tava la cuptor la foc potrivit pana cand ouale sunt facute.
- Dupa ce le scoatem din cuptor, le presaram cu putin patrunjel tocat, apoi le servim.
Va doresc Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu